eSportBar erbjuder en rad olika tjänster för dig som är intresserad utav esport eller helt enkelt bara vill spela själv. Här kan du läsa om dom olika funktionerna som finns på vår hemsida.

esportkalender

Esportkalendern är en tjänst som ger dig möjlighet att överblicka dom kommande stora esportevennemangen inom en rad olika spel. Vi på eSportBar tyckte det var svårt att få en bra sammanställning utav vad som händer inom esport, framförallt när det kommer till vilka events som är när, var är streamen, vilka som spelar, hur ser sändningsschemat ut osv. Därför har vi sammanställt information vi hittar hos dom stora arrangörerna kring deras event. Det finns en liknande kalender på Teamliquids hemsida, dock tyckte vi att den var alldeles för plottrig och innehöll många evenemang som var utav dålig kvalitet. Därför har vi valt att endast fokusera på dom stora ligorna och största eventen för att kunna hålla en så hög kvalitet som möjligt. I nuläget är vi endast i en Beta där vi testar oss fram för att senare få in mer material, därför fokuserar vi nästan bara på StarCraft II och DoTA2. Men vi hoppas på att få in mer material inom kort.

hot_on_twitch

Hot on Twitch eller Streams är eSportBars sammanställda lista över dom bästa streamsen på Twitch. Där vi valt att lagt fokus på svenska streamare och även större arrangörer för att inte missa större evenemang runt om i världen. Sidan fungerar på det viset att högst upp visas automatiskt den mest sedda streamen just nu som vi har i vår lista, den kommer automatiskt bytas då en annan stream får fler tittare. Du kan manuellt ställa in så att den streamen som är just nu blir kvar oavsett om någon annan skulle bli populärare. Det görs genom att checka ur kryssrutan under videofönstret.

Tipsa gärna om din eller din kompis stream om du vill finnas med på listan. Skicka en kort beskrivning om dig och din stream så kikar vi på det och lägger upp den här på hemsidan. Skicka ett mail till oss på info@esportbar.com.

mumble_logo-e1349302693315

Mumble är ett VOIP-program där du kan prata med dina kompisar medan du spelar. Programmet liknar det mer kända Ventrilo, väldigt enkelt och endast till för röst-kommunikation. eSportBar erbjuder en helt öppen Mumble-server där du bara kan logga in utan lösenord och där du kan hoppa in i ett spel med oss på eSportBar eller använda en privat kanal där ni kan snacka ostört. Gå in och läs mer om Mumble och hur du använder vår server genom att klicka på ikonen.