warlords-of-draenor-664x374Blizzards senaste expansion till World of Warcraft annonserades i helgen, den kommer gå under namnet Warlords of Draenor. Nedan är en liten introduktion till historien kring expansionen.

Spelarna skickas iväg till den nya världen Draenor, där orcerna bor, så nog lär expansionen göra skäl för ordet ”Warlord” i titeln. Det går att bygga baser (”garrisons”) för att ladda batterierna mellan striderna. Leveltaket höjs till 100, och det finns möjlighet att direkt boosta en kompis till level 90 så att du får en pålitlig och kompetent hjälpreda vid din sida.

Nya karaktärmodeller

Dom vanliga Warcraft raserna får mer detaljrikedom, uppdaterade animeringar och ny grafik som speglar själen i sina ursprungliga modeller såsom tänder, be, skägg m.m.

Uppgradera din karaktär direkt till level 90

Iron Horde är hjältarna i Azeroth . Även om du är ny eller återvänder till spelet , ger Warlords dig möjlighet att omedelbart uppgradera en av dina karaktärer till level 90 och bemästra nya färdigheter vid porten till Draenor, så att du kan hoppa in i storslagen strid direkt.

Garnisoner

För att kunna attackera den största armén Draenor någonsin har beskådat, behöver du dina egna styrkor och din egen fästning . Konstruera en mäktig garnison : en varaktig hemmabas som integreras med världen. Skräddarsy det med specialiserade strukturer som gårdar, stall, vapenförråd, workshops och mycket mer .
Upprätta handelsvägar och låsa upp nya uppdrag , redskap och husdjur att stödja ert krig för Draenor. Rekrytera ståndaktiga anhängare till din bas och skicka dem att plundra fängelsehålor, fullgöra uppdrag och objekt hantverk – även om du är offline .

Warlords av Draenor nyheter:

Ny kontinenten, Draenor ( 7 zoner , 1 PvP zon )
Bygg och uppgradera ditt Garrison
Få en lvl 90 karaktär direkt – spela omedelbart !
Nya spelarkaraktärer
6 nya Dungeons och 2 nya Raids
Heroisk versioner av två klassiska Dungeons
Ny Challange lägen
Nya Battlegrounds och World Bosses
Nya Normal och Heroic scenarier
Level tak höjss till 100
Ny klass talanger och permanenta bonusar
Raffinerad quest systemet med hundratals nya uppdrag
. . . och mycket mer !

Läs mer på: http://us.battle.net/wow/en/warlords-of-draenor/


Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>