footerlogo

Har du problem att förbättra ditt game på StarCraft-laddern? Känner du att du inte kan upprätthålla din mid-lane i LoL-klanen? Behöver du professionell hjälp? Leta inte längre, Nerd Upgrades hjälper dig!

Trots den ironiska inledningen så verkar konceptet onekligen intressant. Nerd Upgrades är en nyuppstartad hemsida där tränare och spelare kan mötas. Sidan riktar sig mot före detta proffs som nu kanske vill tjäna en extra hacka på att hjälpa andra utveckla sitt spel. För den som vill bli bättre är det bara att skriva upp sig och logga in sedan boka in sitt första träningspass. Dom spel som erbjuds just nu är Starcraft II: Wings of LibertyStarcraft II: Heart of the SwarmDota 2League of legendsiRacing och Counter-Strike Global Offensive.

Det hela är inget nytt egentligen, tränare och spelare har tidigare kommit i kontakt med varandra utan Nerd Upgrades. Fördelen med den här plattformen är liknande du har på andra betalsiter, där en betalning kan låsas tills båda parterna är överens om att allt gått till på ett rätt sätt. Samt att tränarna har ett rankingsystem, där då studenterna kan sätta betyg och då se till att andra väljer dom som går att lita på. Det finns en rad olika fler funktioner såsom kalender, forum, PM osv. men inget beskrivs i detalj. Så det bästa sättet för att veta om det är någonting att ha, skapa ett konto och testa. Fantastiskt att se den här utvecklingen inom esport.

Läs mer på deras hemsida: www.nerdupgrades.com

Nerdupgrades

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>