mumble_logo-e1349302693315eSportBar erbjuder en 24/7 öppen Mumble-server där du och dina kompisar kan logga in och snacka när ni spelar. Det är alltså bara att ladda ner en Mumble-klient som finns för Windows, Mac och Linux.

 

Vad är Mumble?

Mumble är ett gratis VoIP-program baserat på öppen källkod. Programmet är mycket enkelt och används primärt av datorspelare för det kräver lite prestanda och gör att man med enkla medel kan kommunicera med medspelare. Liknande produkter är exempelvis Teamspeak och Ventrilo. Mumble använder sig av en klient–server-arkitektur. Du som användare behöver endast ladda ner klienten och knappa in vilken server du vill ansluta till.

Hur laddar jag ner klienten?

Klicka på ikonen för vilket operativsystem du använder

win

maclinux

 

 

 

Anslut till eSportBar-servern

Skärmavbild 2013-03-20 kl. 22.11.14När du laddat ner klienten ansluter du till vår server genom att först klicka på ”Lägg till ny…” sedan fylla i följande information:

Adress: mumble.esportbar.com

Port: 64738 (Standardport)

Användarnamn: [Ditt nick]

Lösenord krävs inget, server är helt öppen för alla att använda. När du först ansluter till servern kommer du till det publika chattrummet där alla befinner sig från början. Klicka på det specifika spelet du spelar, det chattrummet är dedikerat för endast dom användarna. Vill du och dina kompisar få ett eget chattrum med lösenordskydd, hör av er till oss på info@esportbar.com så kan vi sätta upp det åt er där endast ni kommer in.

Om ni märker att någon missbrukar servern vänligen rapportera det genom att skicka mail till info@esportbar.com

 

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>