SONY DSCeSportBar anordnade sitt fjärde BarCraft på Old Saints i Gävle där vi visade finalerna från Intel Extreme Masters i Hannover, Tyskland. Det var den första stora Heart of the Swarm-turneringen innan lanseringen utav spelet. Tyvärr var tiderna för streamen lite tidiga, dock var matcherna minst lika grymma. Finalen spelades i en BO 7 mellan YoDa och First, där YoDa plockade hem första platsen. Ni hittar alla VODs här.

Stefan

Stefan

När streamen tog slut runt 18:00 så gick alla över till den mindre festlokalen på Old Saints där kvällen fortsatte med Street Fighter II-turnering som blev en stor succé. Man kunde även prova nya Nintendo Wii U och kolla på random streams på Twitch. Vinnaren utav turneringen kammade hem ett StarCraft II Heart of the Swarm Collector’s Edition! Matcherna blev otroligt spännande, framförallt på slutet när det stod mellan Stefan och Daniel i finalen. Dock var Daniel strået vassare och plockade hem hela turneringen. Men han gav bort sitt förstapris till Stefan eftersom han inte spelar StarCraft och tog istället en PacMan klocka som tröstpris. Mycket nobelt utav honom!

I samband med att Blizzard släppte StarCraft II: Heart of the Swarm så hade vi en parallell tävling på hemsidan där man också kunde vinna ett Collector’s Edition. Den tävlingen plockade Oskar Ottemark hem med motiveringen: ”Därför att jag, efter min eminenta andraplats i Micro Machines-tävlingen, nu bestämt mig för att satsa all ledig tid på SC2HotS. Dessutom är jag inte särskilt välhängd så denna skulle kunna användas som liten penisförlängare.” Grattis Oskar!

Det var en grym kväll även om så många inte kunde dyka upp, men kvalité går före kvantitet! :) Håll utkik efter kommande event!

Bracket från Street Fighter II-turneringen:

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>