tv4playRematch är TV4 nya satsning inom esport. I samband med Svenska esportcupen visar de nyheter från det senaste inom esportscenen. Ett riktigt bra initiativ och bra produktion. Rekommenderas varmt!

En kort sammanfattning vad som visas i premiäravsnittet:

”I första avsnittet av Rematch berättar stjärnspelaren ThorZaIN vad han tycker om den kommande expansionen Heart Of The Swarm och hur den kommer att påverka e-sportscenen. Rematch har också träffat NiP som vann i Mad Catz Invitational på E-sport Heaven i Wien. NiP berättar om hur det är att vara ett av tidernas bästa Counter-Strike-lag.”

Rematch%20-%20episod%201

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>