Välkommen till eSportBars fjärde event! Det är Intel Extreme Masters Finals som går utav stapeln och det kommer bli en späckad lördag med både StarCraft 2 Heart of the Swarm och League of Legends.

Intel Extreme Masters bjuder den första stora Heart of the Swarm turneringen, där förstapris är $100.000. Dom har spelat Wings of Liberty hela säsongen men väljer nu alltså att byta till HotS under finalen, vilket kan bli mycket spännande att se hur det går för spelarna att ställa om. Parallellt med StarCraft 2 turneringen så sänds League of Legends där förstapris är $150.000. Vi kommer försöka visa så mycket vi kan från den turneringen, framförallt finalen. Men StarCraft kommer vara prioriterat under dagen.

iem_cebit_sc2_groups

iem_cebit_lol_participants

Tyvärr har de inte släppt något mer detaljerat schema för finaldagen, utan den information vi fått är att dom börjar 12:45 CET med League of Legends finalen och fortsätter med StarCraft 2 15:30, där vi uppskattar att de borde vara klar runt 17:00-18:00. Vilket är väldigt tidigt för ett BarCraft kan vi tycka. Därför har vi valt att fortsätta kvällen inne på festlokalen på Old Saints där vi har riggat en tävling i Street Fighter II och kommer fortsätta streama lite random från Twitch för dom som vill kolla. Förutom en grym live-stream så kommer vinnaren från Street Fighter II tävlingen få ett Heart of the Swarm Collector’s Edition.

Vi kommer alltså hålla till i den stora lokalen på Old Saints/Baravara i Gävle tills det att streamen tar slut, efter det flyttar vi över till den mindre festlokalen för ”efterfest” där det såklart kommer finnas alkohol men även arrangerar vi en tävling i Street Fighter II på SNES som sagt. Old Saints ligger på Norra Stapeltorgsgatan 11.

För er som vill äta, boka gärna bord på vår hemsida (www.esportbar.com/boka-bord/), det underlätta vår planering. Om ni är ett större sällskap som vill sitta tillsammans ring så kan vi organisera borden innan eventet.


Visa större karta

För mer info om Intel Extreme Master läs vidare här:
http://www.esl-world.net/

För ytterligare frågor kontakta oss på 0725442272 och anmäl er gärna på vårt Facebook event:

Be there or be square! // eSportBar

BarCraft_4

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>