SONY DSC

Bättre sent än aldrig! En kort resumé utav dag två University Star League Finals. En minst lika bra dag som nummer ett om inte bättre, mer publik och bättre matcher. Vad mer kan man begära?

Ännu en gång måste vi bara säga tack och grattis till teamet bakom UniSL, de har gjort ett otroligt jobb och fick verkligen till en fantastisk produktion på en obefintlig budget. Vilket också var tydligt när priset i sidoturneringen i Heart of the Swarm var bättre än själva huvudturneringen. Den kammade LudioArtifact (terran) hem och fick ett Heart of he Swarm Collector’s Edition. En ny funktion de introducerade dag 2 var kartväljaren, vilket dom hade kodat själv till paddan. Såklart, studenter… :)

Den stora överraskningen var att GD studios-grabbarna hade slitit sig från sin lya i Tyresö. Där James ”2GD”Harding hostade och intervjuade spelare medan Shaun ”Apollo” Clark castade finalerna vilket verkligen lyfte tittarupplevelsen.

Eftersom inlägget kommer lite sent så istället för att prata om matcherna så kan ni istället kolla in deras VODs. Vi vill särskilt tipsa om två matcher vi gillade, förutom finalen såbjöd NjaL vs. Sholdar och MaddeLisk vs. pr0pDash på dom roligaste matcherna.

Alla VODs hittar ni här: Dag 1 & Dag 2

Vi säger grattis till MaddeLisk som plockade hem förstaplatsen och ännu en gång, stort tack UniSL. Vi ser fram emot nästa säsong!

Bilder

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>