unisl_dag1

Första dagen är avslutad på University Star League på Nymble i Stockholm. En otroligt påkostad produktion där både live-eventet och streamen var av toppklass! Det bjöds även på grym StarCraft2 action.

Vi på eSportBar vill börja med att ge en eloge till alla medverkande i detta evenemang, våra förväntningar överträffades med ljusår. En otroligt bra produktion med bra utrustning, grafik, kvalitet m.m. Samt bra casters och en grym moderator som ni troligtvis alla känner till, Ina Bäckström. Sist men inte minst spelarna, många bra matcher visades under dagen och vi kan bara beklaga för er som inte var här eller såg streamen. Ni får absolut inte missa morgondagen!

Om vi ska ta upp någon negativt under dagen så tyvärr började eventet med en försening, där utsatt tid var 13:00, dock dröjde det till 14:30 innan vi fick se någon action. Samt att lokalen till en början var lite tom, men efter någon timme så kändes det som den blev mer och mer välfylld. Det visades också på streamen där till en början tittarsiffrorna var ganska låga, men någon timme in nådde strax över 800 personer. Men i sammanhanget var dessa saker bara en bagatell.

PublikenDet fanns en hel del tippade favoriter första dagen som alla förväntades gå vidare, så inga överraskningar där. Vi såg MaddeLisk, pr0pDash och Theovide som alla är tippade att komma långt i turneringen gå vidare till dag 2 utan några större problem. Dock fick vi se några matcher som ökade pulsen, framförallt den mellan NjaL och Sholdar där vi andra matchen såg en sjuk vändning från Sholdar, samma fenomen i andra matchen fast det var NjaL som var underdog men tog till slut hem BO3. Vi hoppas att få visa VODs inom kort men just nu kan ni endast se repriser genom UniSL Twitch från dagens sändning (http://www.twitch.tv/universitysl). Nedan hittar ni hela bracketen för att få en överblick om morgondagens matcher.

UniSL_bracket

Den matchen vi ser fram emot mest blir MaddeLisk vs. pr0pDash som båda visade sig otroligt starka från dagen, pr0pDash som det verkade största publik favoriten, och MaddeLisk som faktiskt är proffs. Men ska vi spekulera i vem som tar hem det hela så tror vi att Theovide har stor potential efter att ha visat otroligt stabilt spel under säsongen och krossade motståndet idag. Annars är det helt klart pr0pDash eller MaddeLisk som har bäst odds hos oss. Men vi får helt enkelt se imorgon. Igen GG & WP UniSL för en fantastisk första dag, vi ser fram emot dag nr 2 och överraskningen som ryktas dyka upp imorgon. Vilket enligt källor ska vara Apollo som kanske gäst-castar lite matcher! :D

Bilder från dagen:

Stream:

Watch live video from universitysl on www.twitch.tv

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>